Vacatures

Ervaren autoverkoper (in-/verkoop) m/v

Ben jij een succesvolle verkoper, beschik je over commerciële werkervaring en ben je ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor het inkopen en verkopen van jong gebruikte auto’s. Je werkt op de afdeling samen met 3 collega’s.

Je kunt zelfstandig auto’s taxeren, technisch beoordelen en inkopen, ook in het buitenland. Communiceren op elk niveau is voor jou geen probleem. Je bent goed in staat om de wensen van de klant boven tafel te krijgen. Je weet dat duurzame zakelijke relaties prevaleren boven eenmalige transacties. Je bent de combinatie tussen een gedreven verkoper en relatiebeheerder.

Naast de directe in-/verkoopactiviteiten denk en werk jij mee omtrent commerciële acties, uitstraling en verkoopadvertenties.

Functie eisen:

  • Een afgeronde commerciële opleiding op (minimaal) MBO4 niveau;
  • Technische kennis;
  • Minimaal twee jaar ervaring met goede in-/verkoopresultaten in de autobranche;
  • Een stevige basiskennis van computers en internet;
  • Woonachtig in de nabije omgeving van Raalte heeft de voorkeur;
  • Werkweek van 40 uur waaronder de zaterdag.

Ons aanbod:

Wij zorgen voor een gezellige werkplek met leuke collega’s en korte lijnen.
Veel vrijheid en inbreng voor wie dat in zich heeft.
Een passend salaris waarbij goede resultaten gepaard gaan met hogere beloningen.

Bedrijfsprofiel

Al meer dan 30 jaar zijn wij een vertrouwd allround Bovag Partner in mobiliteit voor een continu groeiende kring van tevreden vaste klanten. Voor een nieuwe auto of occasion van elk gewenst merk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer variërende voorraad van 160 auto’s.   Daarnaast bieden wij onze klanten uitstekende service en onderhoud.

Contact / solliciteren

Spreekt de bovenstaande beschreven functie jou aan? Stuur dan jouw motivatie met CV per e-mail naar info@gerardvulink.nl. Voor meer informatie m.b.t. de vacature kun je mailen of bellen.

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.