logo
side-whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

Full-service van A tot Z

De werkplaats van Gerard Vulink

 

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Autobedrijf Gerard Vulink in Raalte helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

 

 

Reparatie

Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in uitlees apparatuur en bijscholing van onze monteurs. U hoeft dus niet naar een merkdealer om een storing uit te laten lezen en te verhelpen.

LEES MEER

Reparatie voor lease

Heeft u een operational lease contract? Dan zijn onderhoud, reparaties en vervanging van banden bij uw leaseprijs inbegrepen. Ook bij financial lease zijn er servicepakketten met een zogenaamd ROB-contract voor reparatie, onderhoud en banden.

LEES MEER

Onderhoud

Bij Autobedrijf Gerard Vulink werken allround autotechnici die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste autotechnieken en het bijbehorende onderhoud ervan.

LEES MEER

Schadeherstel

U heeft schade aan uw auto en dat is al vervelend genoeg. Uw verzekeraar verwijst u vervolgens vaak ook nog door naar door hen geselecteerd bedrijf. Hoewel dit niet verplicht kan worden, wordt dit wel als vanzelfsprekend aangenomen.

LEES MEER

Ruitschade

In het geval van ruitschade proberen wij altijd eerst of wij de voorruit kunnen repareren. Vervangen doen wij alleen als het nodig is. Reparatie is alleen mogelijk als het sterretje niet groter is dan een 2 Euro muntstuk.

LEES MEER

APK keuring

De algemene periodieke keuring (Apk) is een wettelijk verplichte keuring. Deze is in het leven geroepen om de verkeersveiligheid te vergroten en het milieu te ontzien. Apk blijft altijd een momentopname.

LEES MEER

Bandenservice

Wij kunnen uw auto voorzien van alle merken en type banden. En omdat er veel grote verschillen zijn, voorzien wij u graag van professioneel advies.

LEES MEER

Mobiliteitspas

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! BOVAG Pechhulp schakelt meteen uw BOVAG Autobedrijf of een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen.

LEES MEER
whatsappWHATSAPP ONS
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png