Visie

Al meer dan 30 jaar zijn wij een vertrouwd allround Bovag Partner in mobiliteit voor een continu groeiende kring van tevreden vaste klanten. Voor een nieuwe auto of voor een mooie betrouwbare occasion van elk gewenst merk bent u bij ons aan het juiste adres.

Kwaliteit

Of u nu een occasion of een nieuwe auto bij ons koopt, u bent altijd verzekerd van kwaliteit.

Op alle auto’s vanaf € 1000,- verrichten wij een controle op meer dan 200 punten hierbij gebruiken wij de modernste uitleesapparatuur.

Autobedrijf Gerard Vulink staat voor duidelijkheid. Wij informeren u vooraf over de kosten. Daarbij geven wij 3 maanden BOVAG garantie op alle reparaties. Bij occasions jonger dan 3 jaar is er behoud van de fabrieksgarantie.

Als extra service kunt u bij ons alle merken inruilen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om voordelig een financiering of verzekering af te sluiten.

Daarnaast bieden wij diverse garantie mogelijkheden tegen scherpe prijzen. Wij bieden een gratis haal- en breng service binnen Raalte en bestaat de mogelijkheid voor het ter beschikking stellen van een leenauto.

Bij Autobedrijf Gerard Vulink weet u precies wat u koopt.

Garantie

Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft bieden wij de volgende garantiepaketten.

Bovag garantie

BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren.

Deze garantie is voor 6 maanden en kost € 595,-.

Met BOVAG bent u ook verzekerd van garantie op de reparatie en het onderhoud van uw voertuig.

Autotrust garantieAutotrust Garantie bij Autobedrijf Gerard Vulink

Deze garantieverzekering van LLOYD’s is een betrouwbaar en voordelig alternatief voor de BOVAG garantie. Deze reparatie verzekering heeft verschillende dekkingsvormen voor een zeer concurrerende prijs. Indien u niet in de buurt woont, mag u zelf kiezen bij welke garage u uw auto onderhoudt of laat repareren.

Vraag naar de voorwaarden bij één van onze verkopers.

  • 6 Maand Autotrust Standaard garantie:  vanaf € 195,-. De Autotrust Standaard Garantie biedt een degelijke basisdekking op de belangrijkste onderdelen van uw auto: de motor, transmissie en aandrijving.
  • 6 Maand Autotrust Exclusief garantie: vanaf € 295,-. De Autotrust Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking; nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie.
  • 12 Maand Autotrust Standaard/Exclusief garantie: prijs op aanvraag

Financiering

Dealer Totaal Concept FinancieringenHet is een bekend feit dat veel mensen bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan geven om de aankoop (deels) te financieren. Wij schatten dat dat het geval is bij 70% van de aankopen.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen.

Financiering is hiervan een onderdeel. Indien gewenst verdient het aanbeveling de verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Verder hebben wij goede ervaringen voor onze klanten met DTC Financieringen. Zij hebben contacten met 15 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod.

Als u bij ons besluit tot de aankoop van een auto kunnen wij ter plekke contact met DTC opnemen en nagaan wat de beste financiering is. Een duidelijk voorstel wordt gedaan.

Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn. Maar onthoud: geld lenen kost geld.

Reken het uit

 

Taxatie

Bij Autobedrijf Gerard Vulink is het ook mogelijk om uw eigen auto ter verkoop aan te bieden. Indien u in het bezit bent van een goed uitziende occasion dan kunt u deze bij ons laten taxeren.
Mogelijk doen wij u een mooie aanbieding om uw auto te kopen. Het aanvragen van een taxatie kan middels dit formulier. Na het invullen nemen wij telefonisch contact met u op voor een eventuele afspraak.

Klik hier