Dromen van een Ferrari is zo romantisch

Mannen zijn ooit eens klein geweest en hebben waarschijnlijk allemaal vroeger met autootjes gespeeld. Sommige hebben nog steeds een beetje jongen in zich en vergapen zich nog steeds aan mooie auto’s. Wat menig vader wenst voor zijn zoon op z’n verjaardag is een racebaan, zodat hij samen met zoonlief schaamteloos weer jongen zijn kan. Misschien is dit wel stiekem één van de belangrijkste redenen dat vaders graag een zoon willen. Omdat een dochter de kans op een racebaan duidelijk doet slinken. En om uw dochter een racebaan op te dringen met haar verjaardag zet uw wens weer even jongen te kunnen zijn in een heel ander daglicht.

BBurago 18-11029 - Diamond Collezione 1:18 Lamborghini Reventón

Dromen van een Ferrari is zo romantisch

Het feit dat u op de website van Autobedrijf Gerard Vulink bent beland zal zeker niet als aanleiding hebben gehad dat u op zoek bent naar een Ferrari, Lamborghini of een Maserati. En toch kunnen we er allemaal onder het genot van een kop koffie met elkaar zeer geanimeerd over dromen. De meesten onder ons komen niet verder dan een “Lambo” schaalmodel uit de spaaraktie van de Shell of een zelf aangeschaft model van Burrago. Dat is ook mooi. Vooral als de deurtjes ook nog een opengaan en je met grote bewondering het plastic motorblok onder de motorkap kunt aanschouwen.

Grote merken, mooie websites

Gelukkig is er ook op internet genoeg te beleven. De automerken met al onze jongensdromen hebben websites waar genoeg te beleven valt.

 

image

Ferrari

Ferrari heeft een hele mooie site, geheel in de stijl van het Italiaanse automerk. Bijzonder mooi is de video pagina, waar veel mooie videos voor veel vertier zorgen. Vanzelfsprekend kunnen hier ook spectulaire beelden worden bekeken van de Formule 1 Ferraris.

http://www.ferrari.com

 

image

Lamborghini

Dit Italiaanse merk doet niet onder voor de collega’s van Ferrari. Bekijk deze site wel op een groot scherm, dan komen de bolides nog beter tot hun recht. Heel bijzonder is de Lamborghini configurator, waar je zelf je Lambo kunt samenstellen.

http://www.lamborghini.com

 

image

Maserati

Ook Maserati heeft een website waar het Italiaanse design van afspat. Ook hier kun je je eigen Maserati samenstellen middels een configurator. En de plaatjes zijn van grote schoonheid.

www.maserati.com

 

 

image

McClaren

McClaren betekent voor de meesten onder ons een leven lang werken en dan nog een paar cent tekort komen. Maar de website maakt veel goed. Deze website heeft de meest spectulaire configurator. Wel op een PC bekijken en een beetje geduld hebben. Maar het wachten wordt beloond.

Direct naar configurator

 

Slechts voor de gelukkigen onder ons

Soms kom je ze tegen op de weg. Dan moet je hoofd in alle richtingen draaien om ze zo lang mogelijk te bewonderen. Een Ferrari of als je in de buurt van Rijssen komt, zelfs een Lamborghini. Ja, dan kun je je voor een moment heel lullig voelen in je Opel, Ford of Renault. En het indrukken van het gaspedaal verliest heeft al geen zin meer op het moment dat je in je achteruitkijkspiegel kijkt en je de bolide op je af ziet komen.

Ferrari van Gerard VulinkSoms echter staan ze gewoon stil en zijn ze in alle rust te aanschouwen. Zoals deze Ferrari die af en toe bij ons autobedrijf te bewonderen is. Nee, deze is niet te koop, daarvoor is de eigenaar er te zuinig op. Kijken mag wel maar aankomen niet. Want het blijft per slot van rekening een bijzonderheid.

Bent u in het bezit van een bijzondere auto en wil daar graag meer over vertellen, stuur ons dan even een berichtje (met foto).

 

Voor de liefhebber, Concorso Italiano

We hebben maar een paar websites genoemd. Heb jij nog bijzondere websites waar veel mooie auto’s te bewonderen zijn, plaats dan even een reactie onderaan dit artikel.

Comments

  1. Thomas horstman says

    Wanneer komt de Ferrari weer ???

Speak Your Mind

*

CAPTCHA Image[ Andere afbeelding ]