Nieuwe website Autobedrijf Gerard Vulink

image

Voor velen is dit de afbeelding links het vertrouwde beeld van de website van Autobedrijf Gerard Vulink. Na vele jaren vonden wij het tijd voor een nieuwe uitstraling en hebben daarom ons bedrijf op internet van een geheel nieuwe vormgeving voorzien. Daarbij is er vooral veel aandacht is voor onze aantrekkelijke occasions. Ook is de weg naar onze services nog eenvoudiger te vinden.

Nieuwe website, alles onder handbereik

Autobedrijf Gerard Vulink is al meer dan een kwart eeuw (waar blijft de tijd) een begrip in de regio daar waar het gaat om betrouwbare en aantrekkelijke occasions. Gelukkig weten veel van onze klanten ons ook te vinden voor onze service en klantvriendelijkheid.

OccasionsOccasions aantrekkelijk op de nieuwe website van Autobedrijf Gerard Vulink

Voor hen die op zoek zijn naar een occasion hebben we er alles aan gedaan om deze zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Met veel mooie foto’s en goede beschrijvingen hebben we geprobeerd niet alleen de prijs aantrekkelijk te laten zijn. En het is nu mogelijk om direct bij een occasion een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Service en verkoop

Autobedrijf Gerard Vulink, garant voor kwaliteit en serviceOm onze dienstverlening nog toegankelijker te laten zijn hebben wij deze prominent op elke pagina gepresenteerd. Een afspraak met onze verkoop of werkplaats is nu zo gemaakt.

Nieuws en sociale media

Op onze website zullen we u regelmatig op de hoogte houden van het laatste nieuws. Daarnaast schrijven wij ook leuke dingen rondom auto’s op onze blog. Kortom genoeg om regelmatig terug te komen op onze website.

Sociale media

imageAutobedrijf Gerard Vulink is ook te vinden op de bekende sociale media. Op onze Facebook pagina proberen wij telkens weer leuke bijdragen te plaatsen. Via Twitter kunt op de hoogte blijven van onze laatste occasions (op Facebook vallen wij u daar niet mee lastig). Daarnaast zijn wij ook te vinden op de vele occasions aanbieder websites. Maar de beste ervaring blijft toch om zelf even bij ons langs te komen en onze kwaliteit en service te ervaren. En wie weet staat uw volgende auto wel bij ons op u te wachten.

Facebook pagina Autobedrijf Gerard Vulink
Twitter pagina Autobedrijf Gerard Vulink

Speak Your Mind

*

CAPTCHA Image[ Andere afbeelding ]