logo
side-whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Reparatie voor lease

Heeft u een operational lease contract? Dan zijn onderhoud, reparaties en vervanging van banden bij uw leaseprijs inbegrepen. Ook bij financial lease zijn er servicepakketten met een zogenaamd ROB-contract voor reparatie, onderhoud en banden.

Omdat de kwaliteit van het onderhoud en de reparaties bepalend zijn voor de kosten en de mate waarin de auto operationeel ingezet kan worden, verstrekken leasemaatschappijen richtlijnen aan de lessees over het uitvoeren van onderhoud en reparaties. Het reguliere onderhoud en de noodzakelijke reparaties kunnen door een officieel erkend reparateur worden uitgevoerd maar steeds vaker worden ook deze werkzaamheden door leasemaatschappijen ondergebracht bij universele garages. Zo ook bij ons!

Als er bij uw auto onderhoud noodzakelijk is of als er sprake is van schade, kunt u meestal zelf een afspraak maken met ons. Wij gaan over tot de werkzaamheden op basis van een opdrachtformulier. Bij grotere bedragen is voorafgaande toestemming van de leasemaatschappij nodig. Op deze wijze kan de leasemaatschappij zicht houden op de werkzaamheden en tevens in extreme gevallen de afweging maken of reparatie nog wel zinvol is, bijvoorbeeld bij hoge kilometerstanden en aan het einde van de looptijd.

Group

8 goede redenen om uw auto bij ons te brengen

Onderhoud conform fabrieksvoorschriften (Behoud van fabrieksgarantie)
Concurrerend uurtarief
Wij bellen u altijd na een diagnose met een prijsopgave!
Leenauto beschikbaar tegen kostprijs 0,15 cent ex btw inclusief brandstof!
Leenfietsen gratis
Gratis haal en brengservice binnen Raalte
Mits mogelijk en gewenst reparatie met gebruikte onderdelen groen en voordelig!
6 maand garantie op de reparatie


whatsappWHATSAPP ONS
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png