Werkplaats

Onze werkplaats bestaat uit een team van goed opgeleide monteurs en de modernste controle- en diagnoseapparatuur. Door middel van constante bijscholing onderhouden wij kwaliteit in de modernste autotechnieken.

Reparatie

Storing diagnose

Het schrikbeeld van iedere automobilist. Er gaat een lampje branden op het dashboard. Auto’s zitten vandaag de dag vol met elektronica om ze zo zuinig en comfortabel mogelijk te maken. Zoals met alle elektrische apparatuur is het allemaal mooi zolang het werkt. Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in uitlees apparatuur en bijscholing van onze monteurs. U hoeft dus niet naar een merkdealer om een storing uit te laten lezen en te verhelpen.

Ruitreparatie

In het geval van ruitschade proberen wij altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren. Vervangen doen wij alleen als het nodig is. Reparatie is alleen mogelijk als het sterretje niet groter is dan een 2 Euro muntstuk (3.5 centimeter doorsnede). De ruit kan dan vrijwel perfect worden gerepareerd. In het geval de beschadiging groter is dan moet de voorruit worden vervangen. Autoruitreparatie en vervanging is al vanaf 0 €,- eigen risico. U dient wel te zijn verzekerd voor ruitschade (vanaf WA Extra).

Aircoservice

U kunt bij ons ook terecht voor al uw auto aircoproblemen. Wij kunnen uw airco testen door deze onder druk te zetten. Hierdoor zijn eventuele lekkages snel op te sporen. Wij kunnen alle bestaande airco systemen repareren. Door uw airco jaarlijks te laten controleren en bijvullen kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen. Wanneer de airco een onaangename lucht verspreid kunnen wij het systeem voor u reinigen.
Afspraak

Onderhoud

Kleine beurt

Bij een kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals:

 • vloeistoffen
 • verlichting
 • remmen
 • ruitenwissers
 • schokdempers
 • uitlaat
 • Olie verversen
 • vervangen oliefilter

Grote beurt

Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig en indien noodzakelijk vervangen. Controlepunten zijn:

 • olie verversen
 • vervangen olie filter vervangen
 • vervangen luchtfilter
 • vervangen interieurfilter
 • vervangen brandstoffilter
 • controle remsystemen, reinigen en afstellen
 • accutest

Bij afname van een grote beurt is de Apk-keuring gratis. Wij voeren zowel de kleine- als de grote beurt uit volgens de voorschriften van de fabrikant.

Afspraak

Bandenservice

De banden onder uw auto zorgen voor het enigste contact met het wegdek. Veel van de goede eigenschappen van uw auto komen pas tot hun recht als de banden van uw auto optimaal zijn. Wij kunnen uw auto voorzien van alle merken en type banden. En omdat er veel grote verschillen zijn, voorzien wij u graag van professioneel advies. Ook kunnen wij banden plakken, uitbalanceren en uitlijnen. Doordat onze leveranciers groot inkopen kunen wij nieuwe banden aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen.

Zomer- en wintercheck

Laat uw auto door ons controleren voordat u op vakantie gaat. Zo kunt u de reis met een gerust hart beginnen.

Kost dat

Schade en herstel

Schade

U heeft schade aan uw auto en dat is al vervelend genoeg. Uw verzekeraar verwijst u vervolgens vaak ook nog door naar door hen geselecteerd bedrijf. Hoewel dit niet verplicht kan worden, wordt dit wel als vanzelfsprekend aangenomen.

U heeft wel degelijk zelf de keuzevrijheid om naar de door u gekozen vakspecialist.In geval van schade helpen wij u graag verder met onze ervaring en kennis.

Kost dat

De reparatiekosten worden gewoon vergoed door uw verzekeraar en het papierwerk nemen wij u uit handen.

Parkeerdeukjes

In het geval dat u parkeerdeukjes in uw auto heeft hebben wij een prima service. Uitdeuken zonder spuiten is het voordelige alternatief voor spuiten. Kleine deukjes worden uitgedrukt tegen een fractie van de spuitkosten. Een prima oplossing indien de schade niet door de verzekeraar wordt vergoed.

Afspraak

Apk

De algemene periodieke Keuring (Apk) is een wettelijk verplichte keuring. Deze is in het leven geroepen om de verkeersveiligheid te vergroten en het milieu te ontzien. Apk blijft altijd een momentopname. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto blijft daarnaast dus belangrijk, ook als is uw auto Apk gekeurd. Bij ons bent u aan juiste adres voor uw jaarlijkse Apk-keuring. U kunt bij ons uw auto laten keuren zonder afspraak en tegen een bijzonder scherp tarief vanaf slechts € 29,95. En als uw Apk combineert met een grote beurt is de keuring zelfs helemaal gratis.

Afspraak